2000 Tıp Merkezi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2022

2000-tip-merkezi

2000 Tıp Merkezi personel alımı yapacak!

2000 Tıp Merkezi iş başvurusu yaparak sizde 2000 Tıp Merkezi’ın gücünden güç alabilirsiniz. 2000 Tıp Merkezi personel alımı haberlerinin yanı sıra bazı ilan sitelerinde yer alan 2000 Tıp Merkezi eleman alımı ilanlarını sizler için burada paylaşmaya devam edeceğiz. 2000 Tıp Merkezi insan kaynakları departmanının yaptığı açıklama şu şekilde:

MİSYONUMUZ

Çağdaş bilgi ve son teknolojiyi kullanan, meslek ahlakını ve uluslararası standartları benimseyen, hasta ve yakınlarının memnuniyetini önemseyen, haklarının ve sosyal sorumluluğunun bilincinde, her zaman öncü ve yenilikçi uygulamaları ile kaliteli sağlık hizmeti sunmak.

Bilimsel ve etik değerlere her koşulda uymayı ilke edinmiş, takım ruhu içinde çalışan dinamik kadromuz misyonumuza ulaşmamızda temel dayanağımızdır.

VİZYONUMUZ

2000 TIP MERKEZİ; üstün nitelikli uzman ekibi ve modern tıbbi altyapısıyla sağlık hizmetlerini mükemmel düzeyde vererek bulunduğumuz bölgede model oluşturmayı ve örnek olarak gösterilen sağlık kurumlarından biri olmayı hedeflemektedir.

Temel İlkelerimiz

Hasta memnuniyeti ilkesini dikkate alarak hasta ve yakınlarına, hiçbir ayrım gözetmeksizin kabul görmüş standarda en üst seviyede sağlık hizmeti sunarız.

Kalitenin sürekli geliştirilmesi gerektiğine inanır, gelişime, dünyaya ve değişime açık olarak hizmetlerimizde en üst kalite anlayışını benimseriz.

En değerli kaynağımız ve en değerli yatırımımız olan insana saygıya dayalı yönetim anlayışımızla katılımcı bir yönetim politikası izleriz.

İş ahlakı ilkelerini temel alan, başarı ve başarısızlıkta sorumluluğu paylaşan, takım çalışmasına önem veren bir anlayışa sahibiz.

Kalite Politikamız

Misyon, vizyon, İlkelerimiz ve hasta ve yakınları ile çalışanlarımızın beklenti ve gereksinimlerini doğrultusunda;

Hasta bakımı ve yönetim standartlarında sürekli iyileşmeyi sağlamak,

Çağdaş bilgi ve yönetim sistemleri ve teknolojilerini kullanmak, çalışan yetkinliklerinin arttırılmasını sağlamak, yasa ve yönetmeliklere ve meslek etiği ilkelerine uygun olarak çalışmak, bu amaçla oluşturulan sistemleri
gelecek nesillere taşımak, yönetim felsefemiz ve kalite politikamızdır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*