Suwen İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2024

Suwen personel alımı ve iş başvuru formu

Suwen mağazaları ve idari kadrosu için personel alımı yapmaya devam ediyor. Personel alımları için insan kaynakları departmanınca sürekli olarak iş ilanı yayınlayan dev iç çamaşırı markasının iş başvuru formuna ulaşmak için aşağıdaki makalemize göz atabilirsiniz.

Suwen hakkında

2005 yılında İstanbul’da faaliyetlerine başlayan ve Türkiye’de kendi markası ve tasarımı ile üretim yapan, yüksek kalite, ulaşılabilir fiyatlar, fonksiyonel ve zarif ürünlerle müşterilerine hizmet veren bir perakende firması olan Suwen Kasım 2017’de %51 Taxim Capital ortaklığı ile hem Türkiye’deki perakende ağını genişletmeyi hem de Doğu Avrupa, Balkanlar, Kafkasya, Ortadoğu, Körfez Bölgesi, Afrika ile Orta ve Uzak Doğu Asya bölgelerine yayılmayı hedeflemektedir.

Suwen yan haklar

Suwen saha çalışanlarına aylık olarak belirlenen hedef gerçekleştirme oranları takip edilerek prim politikası ile ödüllendirmektedir.

Suwen kariyer fırsatları

Suwen  eğitim düzeyi, yeniliklere ve değişime açık, girişimci, kendini, işini ve ekibini geliştirmeyi hedefleyen, yüksek potansiyelli çalışanlara şirket içerisinde terfi imkânı sunmakta ve yatay/dikey birçok pozisyon için yeni teklifler götürmektedir.

Suwen insan kaynakları politikası

İnsan Kaynakları olarak doğru işe doğru aday bakış açısıyla yola çıkan dev firma, işe alım sürecinde ayrım yapmadan işin gereksinimlerini ortaya koyarak bunu tam olarak karşılayacak yetkinlikte adayları değerlendirmektedir.

Suwen çalışma saatleri

Suwen çalışma saatleri markanın mağaza konumuna göre değişiklik göstermektedir. Fakat tüm mağazalarında vardiyalı çalışma sistemi bulunmaktadır.

Suwen iş başvuru formu

Suwen iş başvurularını çeşitli kariyer siteleri üzerinden almakta ve kendi web sitesinden alım yapmamaktadır. Sadece kariyer sitelerinden alım yapması nedeniyle açık pozisyonlarını yayınladığı bir kariyer sitesine üye olmalı ve özgeçmiş oluşturmalısınız.

Açık Pozisyonlar

NoPozisyonlarLokasyon
1Satış Danışmanı ( İskenderun Park Avm )İskenderun
2Satış Danışmanı ( Bodrum Milta Marina )Muğla
Bodrum
3Satış Danışmanı ( Osmaniye Park 328 ) Osmaniye
4Satış Danışmanı ( Point Bornova )İzmir
Bornova
5Satış Danışmanı ( Üsküdar Nev Çarşı )İstanbul
Üsküdar
6 Satış Danışmanı ( Alanya Cadde )Antalya
Alanya
7Mağaza Müdürü ( Aydın Forum Avm )Aydın

Daha Fazla SUWEN İş İlanı İçin TIKLAYINIZ.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*