
Sanmar İş Başvuru Formu
SANMAR DENİZCİLİK MAKİNA VE TİCARET A.Ş.
40 yılı aşkın süredir denizcilik sektöründe faaliyet gösteren Sanmar Denizcilik, Römorkörcülük ve Kılavuzluk hizmetleri sunmakta ve bu amaçlara yönelik, yüksek teknoloji ve ileri mühendislik ürünü deniz taşıtlarını Tuzla ve Altınova’daki tersanelerinde inşa etmektedir.
Günümüzde Antalya, Zonguldak, Yeşilovacık, İzmit, Nemrut, Petkim ve Samsun olmak üzere toplam 7 limanda, her tip ve tonajdaki gemilere Römorkörcülük ve Kılavuzluk hizmetleri vermektedir. Hizmet sağlanan limanlarda bulunan römorkörlerinin hepsi Sanmar’ın Tuzla veya Altınova’da bulunan tersanelerinde üretilmiştir ve filosu yaklaşık 3 yaşındadır.
Sanmar Denizcilik, dünyanın ilk LNG yakıtlı, uzaktan kumandalı ve hidromekanik hibrit römorkörlerini üreterek, sektöründeki öncü ve lider firmalar arasında yer almaktadır. Bugüne kadar 230’un üzerinde römorkör, 13 adet pilot bot ve 30 adet palamar bot üreten Sanmar, üretiminin %90’ını 40’a yakın ülkeye ihraç etmektedir.
Vizyonumuz:
Yetkin ekibi,
Verilere dayanan karar alma süreçleri,
Müşteri beklentilerinin ötesinde ürün ve hizmet anlayışı,
Çağdaş ve sürekli yenilenen teknolojik altyapısı,
Ürün geliştirme çalışmaları ve güçlü sektör tecrübesi
Hedef odaklı çalışmaktır.
Misyonumuz:
Tüm çalışanlarımızın katılımı ile paydaşlarımız ve toplum için değer yaratan ve her zaman, her sürecinde israfı yok eden, çağdaş bir kuruluş olmak.
Açık Pozisyonlar
No | Pozisyonlar | Lokasyon |
---|---|---|
1 | Tekne Tasarım Teknikeri | İstanbul (Asya) Tuzla |
2 | Şoför | İstanbul (Asya) Tuzla |
3 | 3D Modelleme Uzmanı | İstanbul (Asya) Tuzla |
4 | Donatım Tasarım Mühendisi | Yalova Altınova İstanbul (Asya) Tuzla |
5 | Donatım Tasarım Teknikeri | Yalova Altınova İstanbul (Asya) Tuzla |
6 | Boru Donatım Formeni | Yalova Altınova |
7 | Tekne Tasarım Mühendisi | İstanbul (Asya) Tuzla |
KADROLU DEPO GOREVLISI OLARAK CALISMAK ISTIYORUM ASKERLIGIMI YAPMIS BULUNMAKTAYIM 05343341708
İlan sonunda bulunan linkten iş başvurunuzu yapabilirsiniz.
Sinop agua da 9 ay sac tekne kullandım stcv belgem var yeterlilik gemici ve yağcı çift belge var römorkör de çalışmak istiyorum 5368991887
Aşçıyım. Cruise Gemide İki Sezon Çaliştım. Belgelerim Tam. Endosment Yok.
18 senelik güverte lostromosu yum römorkörlerde iş arıyorum 05068825708
35 yıldır deniziyim gerekli bigi ve tecrübeye sahilim yaş 57 mehmet Çakır