Özel Sada Hastanesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2024

Özel Sada Hastanesi personel alımı ve iş başvuru formu

Özel Sada Hastanesi personel alımlarını duyurmaya ve sirkülasyon halinde işe alım yapmaya devam ediyor. Hastanede çalışacak sağlık ekibi ve teknik personel arayışlarını sürekli olarak yayınladığı açık pozisyonları ile duyuran Sada Hastanesi İzmir’in en prestijli özel hastanelerinden biri

Özel Sada Hastanesi hakkında

Özel Sada Hastanesi ilk olarak 2004 yılında Alsancak’ta kuruldu. İzmir’in ilk Kadın Doğum Dal Merkezi Kordon Kliniği olarak faaliyete başlayan dev hastane 2011 yılında Menemen’de 6 katlı hizmet binasına çocuk hastalıkları branşlarını da ekleyerek büyüdü. 2014 yılında bünyesine katılan Hayat Hastanesi’nde elde ettiği birikim ve başarılarla sağlık alanında bölgenin referans merkezi olabilmek adına Sada Hastanesi ile büyümeye devam etti.

Özel Sada Hastanesi insan kaynakları politikası

Kurumsal değerleri doğrultusunda nitelikli, yeniliklere açık, kendisini ve işini geliştirme potansiyeli olan, takım çalışması yapabilen kişileri istihdam etmek ve bu kişileri sürekli eğitim programları, etkin performans ve ödüllendirme sistemleri ile geliştirmeyi hedefleyen insan kaynakları politikasına sahip Özel Sada Hastanesi, kendi kariyer web sitesinden de detaylı açıklamalara yer veriyor.

Özel Sada Hastanesi iş başvuru formu

Özel Sada Hastanesi iş başvurularını iki farklı yol izleyerek kabul etmektedir. Bunlardan ilki çeşitli kariyer sitelerinden ulaşabileceğiniz iş başvuru formudur. Özel Sada Hastanesi çeşitli kariyer sitelerine insan kaynakları departmanınca ilan açmakta ve başvuruları değerlendirmektedir. Eğer kariyer sitesi üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız mutlaka etkili bir özgeçmiş ve ön yazı oluşturmayı unutmayınız. Bir diğer başvuru yolu ise Özel Sada Hastanesi’nin de kendi web sitesinde yayınladığı e-mal adresini kullanmaktır. E-mail üzerinden yollayacağınız iş başvurularınızda herhangi bir form bulunmamaktadır. Bu nedenle e-mail atmak isterseniz kendinize bir özgeçmiş oluşturmalı ve bir mail yazısı ile birlikte Özel Sada Hastanesi insan kaynakları departmanına iletmelisiniz. Mail adresine Özel Sada Hastanesi web sitesinin insan kaynakları bölümünden ulaşabilirsiniz.

Açık Pozisyonlar

NoPozisyonlarLokasyon
1Yeni Doğan Yoğun Bakım Hemşiresiİzmir
2Ebe Hemşireİzmir
3Yoğun Bakım Hemşiresiİzmir
4Diyaliz Teknikeriİzmir
5Hemşireİzmir
6Genel Başvuru (Engelli)İzmir
7Doktor AsistanıAntalya
8Hasta Kabul Kayıt GörevlisiAntalya
9Uluslararası Hasta Danışmanıİzmir
10Çağrı Merkezi Satış Temsilcisi(İngilizce)İzmir
11Satın Alma Uzman Yardımcısıİzmir
12Genel Başvuruİzmir
13Aşçıİzmir

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*