Orman Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel İş Başvuru Formu ve İş İlanı

2020 yılı için Orman Genel Müdürlüğü sözleşmeli 122 personel alımı yapacağını duyurdu. İlan detayları ve başvuru linkini yazımızda bulabilirsiniz.

Orman Genel Müdürlüğü’nün 1839 dan bugüne kadar hizmet vermektedir.

Alım Yapılacak Kadrolar

  • Mühendis (Bilgisayar Mühendisi, Makine Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Yazılım Mühendisi) – 15
  • Avukat (Tam Zamanlı) – 27
  • Destek Personeli (Şoför) – 80

Başvuru Şartları

  •  657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
  •  657 sayılı Kanun’un 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler veya Ek-1’de yer alan sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanlar hakkında 657 sayılı Kanun’un 4 üncü maddesinin (B) fıkrasında ve 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında yer alan hükümlerin uygulanacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Bu pozisyonlara yerleşenlerden, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 1 inci maddesinin üçüncü ve dördüncü fıkralarında belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.
  • Belirtilen nitelikleri taşımayan ve belgeleyemeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Ayrıca, herhangi bir tarihte ibraz ettiği belgenin sahte/geçersiz olduğu, gerçeğe aykırı belge düzenlediği anlaşılanların “Sözleşme imzalanarak göreve başlatılmış olsalar bile” sözleşmeleri feshedilerek haklarında yasal işlem yapılacaktır ve idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

İlana başvurmak için tıklayınız.

2 yorum

  1. Silahli özel güvenlik Kartim var çalışmak isterim orman müdürlüğünün de temizlik sertifikam var çaycıda olabilirim garsonluğum dada var Adana’da Seyhan da oturuyorum 05068623283 yaş 31

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*