Kuryenet İş Başvuru Formu
Kuryenet İş Başvurusu yaparak Kuryenet’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Kuryenet iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu yapabilirsiniz.
Kuryenet tüm ülkeye yayılmış, 400 noktada, yaklaşık 3000 personel ile dağıtım hizmetleri veren saygın bir dağıtım şirketidir.
NARPOST markası ile dağıtım sektöründe iş çeşitliliği geliştiren şirket, birçok konuda sektördeki yaygın uygulamaların öncüsü olmuştur.
Kuryenet ilk kurulduğu günden itibaren, gönderileri barkodlatmak sureti ile gönderi takibi geliştiren ilk Türk firması olmuştur.
2012 ve 2013 yılında akıllı otomasyon teknolojilerini sistemine entegre eden şirket, bugünkü organizasyonunda % 95’lik otomasyon oranına ve 1 milyon/gün çıkış kapasitesine ulaşmış ve yine bir ilki gerçekleştirmiştir.
Randevulu teslimat,kimlik karşılığı teslimat gibi sistemlerin dağıtım piyasasında yaygınlaşmasında da Kuryenet başrolü oynamıştır. Anında takip ve raporlama sistemleri ile, gönderilerin sahadaki her hareketi, sonuçları, tam ve doğru olarak müşterilerin anlık takibine sunulmuştur.
Kuryenet grup bünyesindeki K2 ve KN firmaları da, Dağıtım öncesi hizmetler ile Çağrı merkezi hizmetlerini yürüten şirketlerdir.
Kuryenet ulaştığı yüksek kalite oranları ile, müşterilerinin portföylerini hızla geliştirebilmektedir.
İletişim için tıklayın.
sancaktepe samandıra oturuyorum yaya kuryelik yaparım evliyim ihtiyacım var05343001195
söğütlüçeşme,kanarya,sefaköy yaya veya bisikletli kurye part tıme olarak çalışabilirim.
yaya kurye olarak çalışmak istiyorum
TOKAT ERBAA SUBESINI ALMAK İSTİYORUM 1 YILI ASKIN TECRUBEM VAR .. KURYENET AS DE CALISMISTIM… 0542 301 07 36
Esenyurt hadımköy arası kurye iş ilanı için başvuru yapmak istiyorum a2 ehliyetine sahibim kendi motorumla çalışmak istiyorum