İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü İş Başvuru Formu ve İş İlanı

2020 yılı için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü sözleşmeli 16 personel alcağını duyurdu. Madencilik Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP)için görevlendirilmek üzere proje süresince tam zamanlı sözleşmeli personel istihdam edilecektir. İş detayları ve başvuru linkini yazımızda bulabilirsiniz.

Proje ile, 70 yeraltı kömür ve yeraltı metal maden işyerlerinde iş sağlığı ve güvenliği koşullarının iyileştirilmesi, teknik rehberlik sağlanması, işyerlerinin İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Yönetim Sistemi konusunda yönlendirilmesi ve işyerlerine yeni önleyici yaklaşımlar getirilmesi gibi amaçlar doğrultusunda proje ekibi kurulacaktır. Bu doğrultuda, iş sağlığı ve güvenliği profesyonellerinin görevlendirilmesi, Arama-Kurtarma eğitimlerinin alınması ve İSG Yönetim Sistemi entegrasyonu için 24 aylık hibe desteği süresince teşvik sağlanacaktır.

Seçme sınavı sonucunda başarılı olan adaylar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda Avrupa Birliği Projesi kapsamında iş sözleşmesine istinaden istihdam edilecektir. Başarılı olan adaylar, 4857 Sayılı İş Kanunu kapsamında belirli süreli iş sözleşmesi ile proje süresince istihdam edilecek olup, devlet memurluğuna geçiş için bir hak yerine geçmeyecektir. İş sözleşmesi süreleri azami olarak (proje süresini aşmamak kaydıyla) belirlenmiş olup, yenilenmesi ve/veya uzatılması söz konusu değildir. Ücret ve sözleşme sürelerine ilişkin hususlara aşağıda yer verilmiştir. Diğer haklarla ilgili bilgiler adaylarla sözlü sınav aşamasında paylaşılacaktır.

Alım Yapılacak Kadrolar

  • Takım Lideri ( 1 adet 28 ay çalışmak üzere)
  • Kıdemli Muhasebeci (1 adet 28 ay çalışmak üzere)
  • Mühendis (10 adet 26 ay çalışmak üzere)
  • İhale Görevlisi (1 adet 25 ay çalışmak üzere)
  • Muhasebeci Asistanı ( 1 adet 25 ay çalışmak üzere)
  • Proje Asistanı (2 adet 25 ay çalışmak üzere).

Açık pozisyonlara başvurmak için tıklayınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*