İlkem Denizcilik İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2024

İlkem Denizcilik personel alımı ve iş başvuru formu

İlkem Denizcilik personel alımı yapmaya sürekli olarak devam ediyor ve iş başvuru formunu ileten adayları değerlendirmeye devam ediyor. İlkem Denizcilik iş başvuru formuna ulaşmak ve şirket hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için aşağıdaki makalemize göz atabilirsiniz.

İlkem Denizcilik hakkında

 İlkem Denizcilik, gemi adamı sağlık raporu düzenleme hizmetleri, gemi acenteliği, gemi nakliye acenteliği faaliyetlerini sürdürmektedir.  S.T.C.W Uygulaması hizmetleri ile denizcilik sektöründe faaliyet veren şirket; kısa zamanda denizcilik sektöründe yeri doldurulamayan kaliteli çalışmalara imza atmayı başarmış ve sektörün hızla büyümesine öncülük sağlamıştır.

İlkem Denizcilik çalışma saatleri

İlkem Denizcilik idari bölümü sabah 09.00 akşam 18.00 arasında çalışmakta ve mesailerini sürdürmektedir. Fakat saha alanında çalışan adayların çalışma saatleri birbirinden farklı olmakla birlikte sürekli olarak da değişiklik gösterebilmektedir. Bu sizin iş pozisyonunuza göre değişecektir.

İlkem Denizcilik çalışma ortamı

İlkem Denizcilik idari personeli İstanbul’un Kartal ilçesinde yer alan binada çalışmaktadır. Oldukça ferah ve lüks bir çalışma ortamı sunan İlkem Denizcilik takım çalışmasına yatkındır.

İlkem Denizcilik iş başvuru formu

 İlkem Denizcilik için çeşitli kariyer sitelerinden iş başvurusu yapılabilir. Diğer adayların önüne geçmek için mutlaka iyi bir özgeçmiş hazırlanmalı ve ön yazı eklenmelidir. Kariyer sitelerinden başvuru yapmak içinse ilk önce siteye üye olmak gereklidir. Üye olduktan sonra oluşturacağınız özgeçmişte yer alan bilgileri eksiksiz doldurmak ve tüm boşlukları doldurmaya çalışmak oldukça önemlidir. Ön yazı eklemeniz ise insan kaynaklarına kendinizi tanıtmanızda ve anlatmanızda yardımcı olacaktır.

Açık Pozisyonlar

NoPozisyonlarLokasyon
1Elektrik Elektronik Teknisyeni ve MühendisleriTüm Türkiye
2GarsonTüm Türkiye
3Yolcu Gemisi ve Turistik Yatlara Host HosteslerTüm Türkiye
4Uluslararası Yolcu Gemileri Ve Turistik Yatlara PersonellerTüm Türkiye

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*