2020 yılı için Gaziantep Üniversitesi 85 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu. İlan detayları ve başvuru linkini yazımızda bulabilirsiniz.
Alım Yapılacak Kadrolar
Hemşire-(78) -Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu Lisans Programlarının birinden mezun olmak.
Hemşire-(1) – Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak,belgelendirmek kaydıyla en az 5 yıl Üniversite Hastanesinde çalışmış olmak ve 1.5 yıl Organ Nakli hemşiresi olarak ameliyathanede çalışmış olmak.
Hemşire-(1) -Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik bölümünden mezun olmak,belgelendirmek kaydıyla en az 5 yıl Üniversite Hastanesinde çalışmış olmak ve 2 yıl ameliyathane tecrübesi olup Sağlık Bakanlığı onaylı İlk Yardım Sertifikasına Sahip olmak.
Laborant-(1) -Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak,belgelendirmek kaydıyla Üniversite Hastanelerinde en az 15 yıl çalışmış olmak.
Sağlık Teknikeri-(1) – Anestezi, Anestezi Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak.
Diğer Sağlık Personeli-(1) – Anestezi, Anestezi Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak.
Diğer Sağlık Personeli-(1) – Diş Protez veya Diş Protez Teknikerliği veya Diş Protez Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olmak.
Röntgen Teknisyeni-(1) – Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak,belgelendirmek kaydıyla Diş Hekimliği alanında BT Bilgisayarlı Tomografi ve Tıbbi Görüntüleme Cihazlarında en az 2 yıl tecrübeli olmak.
İlana başvurmak için tıklayınız.
Bir yanıt bırakın