ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2022

2020 yılı için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu 40 işçi  alacaktır. Türkiye genelinde yapılacak olan alım ile ilgili şartlar ve gerekli bilgileri sizin için derledik. Yazımızın devamında bulabilirsiniz.

ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU İş Başvurusu ve İş İlanları

Elektrik, doğalgaz, petrol ve LPG’nin; yeterli, kaliteli, sürekli, düşük maliyetli ve çevreyle uyumlu bir şekilde kullanıcılara  sunulması için, rekabet ortamında özel hukuk hükümlerine tabi faaliyet gösterilebilecek, mali açıdan güçlü, istikrarlı ve şeffaf bir enerji piyasasının oluşturulmasını ve bu piyasada bağımsız bir düzenleme ve denetimin sağlanmasını amaçlamaktadır.

ENERJİ PİYASASI DÜZENLEME KURUMU Personel İlanları

Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki işçi taleplerine, durumu talep şartlarına uyan ve talebin yayımlandığı anda geçerli olan ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir. Aynı eğitim düzeylerindeki engelli, eski hükümlü ve/veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi taleplerine başvurularda ise bir puan barajı aranmayacak olup bu kişilerin EKPSS/KPSS’ye girmiş olmaları yeterlidir. Ancak, kariyer meslek taleplerine başvuru yapacak engellilerden ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecektir.

Başvuruyu tamamlamak için buradan devam edebilirsiniz.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*