Emay İnşaat İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2022

emay-insaat-is-basvurusu

Emay İnşaat personel alımı yapacak!

Emay İnşaat iş başvurusu yaparak sizde Emay İnşaat’ın gücünden güç alabilirsiniz. Emay İnşaat personel alımı haberlerinin yanı sıra bazı ilan sitelerinde yer alan Emay İnşaat eleman alımı ilanlarını sizler için burada paylaşmaya devam edeceğiz. Emay İnşaat insan kaynakları departmanının yaptığı açıklama şu şekilde:

MİSYONUMUZ

Mühendislik ve Mimarlık projelerinde müşterilerimizin ihtiyaç beklentilerini, yasa ve yönetmelik şartlarına uyarak, fazlasıyla karşılamak, çalışanlarımızın kişisel gelişimlerinin ön planda olduğu bir çalışma ortamı sağlamak.

VİZYONUMUZ

Kendisini sürekli yenileyen, kaliteden ödün vermeyen ve yüklendiği projeler ile ülkesinde hak ettiği yeri almış bir firma olmanın verdiği sorumluluğu taşıyarak; kendisini aşabilen bir firma olma çabasıyla büyümeye devam etmek ve uluslararası firmalar ile rekabet edebilir hale gelmek, teknolojiye ve insan kaynaklarına yaptığımız yatırımları sürdürmek.

KALİTE POLİTİKAMIZ

Mühendislik ve mimarlık çalışmalarımızı, bilimsel gerçekleri temel alarak, en güvenli ve ekonomik şekilde uygulanabilir kılmak, bu sayede yasa ve yönetmelik şartları çerçevesinde müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılamak, teknik ve teknolojik gelişmeleri her zaman yakından takip ederek, personelimizin eğitim seviyelerini arttırmalarına imkan tanıyarak kalitemizin sürekli gelişmesini sağlamak. Emay, kalite yönetim sisteminin şartlarına uyma ve etkinliğinin sürekli iyileştirilmesini taahhüt eder.

Başvuru için tıklayınız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*