Adnan Menderes Üniversitesi Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı ve İş Başvuru Formu

2020 yılı için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi 75 sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu. İlan detayları, alım yapılacak kadrolar ve iş başvuru bağlantısını yazımızda bulabilirsiniz.

Başvuru Şartları

  • Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirlilen genel şartlar aranır.
  • 2018 KPSS (B) Grubu sınavlarından Lisans mezunları için KPSSP3, Ön lisans mezunları için KPSSP93, Lise mezunları için KPSSP94 puanı esas alınacaktır.
  • Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak,
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuruntundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kamumu 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurulularınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumlara sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

İstenen Belgeler;

  1. Başvuru Formu (Kurumun internet sitesinden temin edilecektir.)
  2. 2018 KPSS Sınav Sonuç Belgesi
  3. Öğrenim Belgesi
  4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  5. 1 Adet Resim
  6. Başvuracak adayların aranılan niteliklerde belirtilen şartlan ve çalışma sürelerini; çalışmış oldukları kurumun antetli kağıdı ile Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü, Başmüdürlük veya Başhekimlik tarafından ıslak imza ve kaşe ile onaylanmış yazı ve Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet dökümü ile belgelendirilmesi gerekmektedir. Ayrıca istenen sertifika/belgelerin üzerinde tarih olması ya da ekinde tarihi belirten ayrı bir yazı ile belgelendirilmesi zorunludur. İlan başvuru süresi içinde alman sertifika/belgeler geçerli kabul edilmeyecektir.

İlana başvuru yapmak için tıklayınız.

1 yorum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*