Tiffany İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2024

tiffany

Tiffany İş Başvuru Formu

Tiffany İş Başvurusu yaparak Tiffany’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Tiffany iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu yapabilirsiniz.

TIFFANY tekstil sektöründe renkli ve genç bir marka olarak tanınmaktadır. Yurtiçi ve yurtdışında geniş bir mağaza zincirine ulaşan TIFFANY, 70’li yılların 2. yarısında Ankara’da butik konseptiyle kurulmuştur. 1983’te global koşullara ayak uydurmuş ve kendi üretimini gerçekleştirerek, toptan mağazacılık anlayışı ile uluslararası bir marka yaratmak amacıyla İstanbul’a taşınmıştır. 1984-1997 yılları arasında dünya konjonktüründe değişen pazar stratejileri doğrultusunda TIFFANY‘e Tomato isminin de eklenmesine karar verilerek yeni bir marka TIFFANY & Tomato’nun temelleri atılmıştır. 

1998 yılında gelişen ve değişen Türkiye şartlarına ayak uydurmak amacıyla, Horoz Holding ve Modateks ortaklığı yeni bir marka kurmuş ve TIFFANY & Tomato yerini yeniden TIFFANY‘e bırakmış oldu. Böylece yeni TIFFANY daha kaliteli, genç ve dinamik hale gelmiş oldu. Ayrıca marka kurulduğu yıllarda C ve C+’a seslenirken, kalitesinin değerinde doğru fiyatlandırılmış yepyeni bir marka ile kriz döneminde hitap ettiği kitleyi yukarıya çekerek B ve B+’a yükselmiştir. 

TIFFANY olarak üretime başladığı 1998 yılından 2000 yılına kadar her yıl cirosunu 2 kat arttırarak büyüyen marka, Türkiye’de yaşanan ekonomik krize rağmen 2001 yılını %40 büyümeyle kapatırken, cirosu %15, karlılığı ise %30 artmıştır. 2002 yılında ise %25 büyüme gerçekleştiren TIFFANY, 2003 yılında %20 büyüme hedeflemektedir. 

İş başvuru formu ve açık poziyonlar için tıklayın.

2 yorum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*