Pizza Pizza İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2019

pizzapizza

Pizza Pizza İş Başvuru Formu

Pizza Pizza İş Başvurusu yaparak Pizza Pizza’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Pizza Pizza iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu yapabilirsiniz.

1995 yılında Abbas Türker tarafından kurulan Türkiye’nin ilk ve en büyük pizza zinciri olan Pizza Pizza, kısa zamanda sağlamış olduğu, servis, kalite ve hijyen standartlarıyla, tüm ülkede pizza severlerin buluşma noktası olmuştur.

1995 yılının Kasım ayında Alsancak merkez restorantı ile servise başlayan Pizza Pizza, yoğun franchisee talepleri üzerine restoran zincirlerinin ilk dev adımlarını atarak, İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya başta olmak üzere kısa zamanda ülke genelinde 99 şubeye ulaşmıştır.

İnsan Kaynakları

Pizza Pizza Dünyasına Hoşgeldiniz.

Pizza Pizza Dünyasında işimiz İNSAN dır. Nefis pizzalarımızı, özel formüllü soslarımızı, tüm benzersiz ürünlerimizi üretenler, tüketenler ve yönetenler İNSAN. Bu en değerli yatırımımız olan insan kaynağımız Pizza Pizza Tarzı adını verdiğimiz kültürle tanışır, gelişir ve büyür.

Pizza Pizza ailesine giren herkes öncelikle bir oryantasyon programı ile eğitimine başlar. Ve bu eğitim hiçbir zaman bitmez. Her kademede eğitim ve kariyer olanağımız vardır. Restoranlarımızın yönetici ihtiyacının büyük çoğunluğu yine restoran çalışanlarımız arasından gerekli eğitimleri ve Pizza Pizza Akademi den diplomalarını almaları sonucunda karşılanmaktadır. Pizza Pizza Akademiyi kurmamızın başlıca nedeni budur.

Açık Pozisyonlar

RESTORAN MÜDÜRÜ

Motorlu Kurye

Müşteri Memnuniyeti Uzmanı

Yönetici Adayı

Çağrı Merkezi Elemanı

Genel Başvuru

Genel Nitelikler:

Liderlik vasıflarına sahip,disiplinli,
Takım çalışmasına yatkın, enerjik,
Vardiyalı çalışma sistemine yatkın,
Öğrenmeye ve gelişime açık,
Kariyer hedefi olan,
Fast-food sektöründe en az 1 yıl benzer pozisyonda tecrübeli olan,
En az lise mezunu,
Bay adaylar için askerliğini tamamlamış,

İş Tanımı:

Hizmet vereceği restoranda en üst seviyede kalite, servis ve temizlik standartlarını uygulatmak,
Satış artışı faaliyetleri planlamak ve uygulatmak,
Restoran kârlılık hedefine ulaşmak,
Müşteri memnuniyeti hedefine odaklı çalışmak,
Ekibini eğitmek ve geliştirmek,
Kullanılan ekipmanların bakımlarını ve koruyucu faaliyetlerini yürütmek,
Ürün ve stok yönetimini sürekli kontrol altında tutmak,
Personel motivasyonu ve bağlılığını artıracak faaliyetler de bulunmak ve geliştirmek,
Üst yönetime periyodik raporlamaları sunmak.

Başvurmak için tıklayın.

1 yorum

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*