Emr Fermuar İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2024

EMR_Fermuar-is-basvurusu

Emr Fermuar İş Başvuru Formu

Emr Fermuar İş Başvurusu yaparak Emr Fermuar’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda Emr Fermuar iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu yapabilirsiniz.

Fermuar ,Tekstil ve Aksesuar faaliyetlerine ilk kez 1986 yıllında başlamış olup,1994 yılında beylikdüzündeki fabrikasında ilk fermuar imalatını gerçekleştirmiştir.

1996 yıllında Hadımköyde kurduğu 10.000 metrekarelik fabrika binasında fermuar üretimini devam ettirmişir. .2005 yılına gelindiğinde ise  kapasite artırımı için gereken ortamı sağlamak üzere kurduğu ikinci fabrika binasıyla 15.000 metrekare kapalı alna ulaşarak üretimini güçlendirmiştir.

250 kişilik profesyonel ve tecrübeli kadrosu, müşteri memnuniyeti için yarışan, yenilikçi, proje üretebilen, eğitimli ve eğitilmeyi seven, takım ruhuna uygun çalışmayı hedef edinmiş kişilerden oluşmuştur.

Fermuar siparişlerini müşterilerimizin yerine başından sonuna kadar takip edebilen planlama kadromuz sizlere aksesuar sıkıntısı yaşatmamayı hedef almıştır.

Sonsuz renk kapasiteli şerit boyahane departmanımızda renkleriniz en hassas şekilde onaylanıp, renk haslıkları testlerinde geçirilerek sizlere ulaştırılır. EMR bünyesindeki 750  renk kapasiteli EMR renk kartelası, sektördeki en fazla renge sahip renk kartelası olması nedeniyle  EMR’yi diğer firmalardan ayırmaktadır.

Başvuru formu için tıklayın.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*